İÇİNDEKİLER

I. BÖLÜM: SULAMA VE GÜBRELEME
1.SULAMA
1.1. Sulama Yöntemleri

Detay
İCİNDEKİLER

1. GİRİŞ
2. BİTKİLERİN YAPISI

2.1. Su
2.2. Kuru Madde
2.2.1. Organik Maddeler
2.2.2. İnorganik (Mineral) Maddeler
2.2.2.1. Bitki Besin Elementleri (BBE)

Detay
İÇİNDEKİLER
- BA­ZI ÖNEM­Lİ BİT­Kİ BÜ­YÜ­ME 
   DÜ­ZEN­LE­Yİ­Cİ­LE­Rİ­NİN İSİM­LE­Rİ
- Gİ­RİŞ
- HOR­MON­LA­RIN TA­RİH­SEL SÜ­RE­Cİ
- OK­SİN­LER


Detay
İÇİNDEKİLER

ÖNSÖZ    
BİRİNCİ BÖLÜM   
Gülün Genel Özellikleri ve Tarihteki Yeri   
Gül Konusunda Yazılan Kitaplar ve Bilimsel Toplantılar   

Detay