Sepete Ekle
Fiyat : 50,00 TL

İçindekileri

OCAK-ŞUBAT 2008
- Beslenme Konusunda Kimler Konuşabilir?
- Ülkemizde Gıda Güvenliği Ve Kalite Altyapısı
- Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri
- Türkiye Turunçgil Sektörünün Avrupa Birliği’ne Uyumu
- Gıda İşlemenin Domatesin Besin Öğeleri Üzerine Etkisi
- Süt Protein Bazlı Biyoaktif Peptidlerin Fonksiyonel Özellikleri
- Apiterapide Arı Zehirinin Kullanılması
- Bitkisel Yağların Minör Bileşikleri Fitosteroller

MART-NİSAN 2008
- Diyet Destekleri
- Gıda Eğemenliği İçin Ulusal Hayvancılık Politikaları Şart
- 1-Metilsiklopropen (MCP) Uygulamalarının Taze Meyve ve Sebzeler Üzerindeki Etkileri
- Oksidasyon, İnsan Sağlığı ve Gıda Antioksidanları
- Ülkemizde Yetiştirilen Önemli Nar (Punica granatum) Çeşitlerine Ait Nar Sularının Bazı Kalite Özellikleri
- Sütte Doğal Olarak Bulunan Biyolojik Aktif Lipitler
- Yulafın Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları
- Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday

MAYIS-HAZİRAN 2008
- Sağlıklı Bireyler İçin Her Gün Bir Yumurta
- İnsan Beslenmesi ve Sağlığında Fermente Ürünlerin Önemi
- Bazı Yağların Skualen İçeriği ve Skualenin Sağlık Üzerine Etkisi
- Resveratrol ve Sağlık Yararları
- Fonksiyonel Gıda Bal: Bal Şarabı, Bal Birası, ve Bal Katkılı İçecekler
- Probiyotik Mikroorganizmaların Genel Özellikleri

TEMMUZ-AĞUSTOS 2008
- En Yüksek Lif İçeriğine Sahip Mükemmel Meyve: İncir
- Acaba Atalarımız Gibi Doğal Gıdalarlamı Beslenmeliyiz?
- Yumurta ve İnsan Sağlığı
- Keçi Sütü Ürünleri, İnsan Sağlığı Açısından Önemi ve Pazarlama Olanakları
- İnek Sütü Proteinlerine Bağlı Alerji Olgusu
- Yoğurtta Aroma Bileşenleri
- Flavonoidler ve Flavonoidlerce Zengin Besinlerin Kalp- Damar Hastalıkları Üzerine Etkileri
- Ayvalık, Domat ve Gemlik Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Naturel Sızma Zeytinyağlarının
- Bazı Fiziksel Özellikleri ve Pigment Miktarları Üzerine Hasat Zamanının Etkisi

EYLÜL-EKİM 2008
- TSE’nin Baş Tetkikçisi ve Eğitimcisi Hidayet Şahin ile “Kalite Kavramı” Üzerine Görüştük
- Algida’nın Kalite Güvence ve SHE Müdürü Kemal Tokuç ile Algida ve Unilever’in Kalite Politikasını konuştuk
- Pehlivanoğlu Marketler Kaliteye ve İnsan Sağlığına Önem Veriyor
- Aşılı Karpuz Yetiştiriciliği ve Meyve Kalitesinde Meydana Gelen Değişimler
- Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi
- Probiyotik Bir Maya: Saccharomyces boulardii
- Starter Kültürlerin Mihalıç Peyniri Üretiminde Kullanılması
- Tahıl Depolarındaki Hastalık, Zararlılar ve Ürün Kalitesine Etkileri
- Zeytin Yağında Uçucu Aroma Bileşiklerinin Oluşumu ve Bu Bileşikler Üzerine Bazı Faktörlerin Etkisi

KASIM-ARALIK 2008
- Keçi Sütü Bazlı Bebek Maması “GOLDEN GOAT” Türkiye’de
- “Önemli Olan Yiyecekleri Hazırlamanın Arkasında Yatan Bilimi Anlamaktır”
- Prof. Dr. Tuncay Altuğ İle “Kanser ve Yaşlanma Üzerinde Genetik ve Beslenmenin Etkisi”ni Konuştuk: “Her Geçen Gün Birçok Hastalığın Genetik İle İlişkisi Kuruluyor”
- Oxoid’den Enterobacter Sakazakii İzolasyonunda Yeni Bir Ürün: Chromogenic Enterobacter Sakazakii Agar* CM 1055 (DFI Formülasyonu)
- Melaminli Gıdalar Tehlike Saçıyor
- Meyve Üretimi ve Depolamasındaki Gelişmelerin Yaş Meyve Tüketimine Etkileri
- Serbest Radikaller ve Antioksidanlar
- Ekstrüzyon Teknolojisi ve Gıda Sanayiinde Kullanım Alanları
- İnsan Orijinli Lactobacillus spp ile Probiyotik Dondurma Üretimi ve Depolama Süresince Bakteri Canlılığı ile Diğer Bazı Özelliklerin Belirlenmesi
- Edremit Körfezi’nde Yetişen Bazı Zeytin Çeşitlerinin Olgunlaşma Sürecinde Yağ Asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi