Enginar Yetiştiriciliği

Sepete Ekle
Fiyat : 10,00 TL
Yazar : Prof.Dr. Benian Eser
Doç. Dr. Hülya İldi
Dr. Atnan Uğur
ISPN : 978-975-8377-45-5
Boyut : 15.5x21.5
Sayfa : 64
Kağıt : Avrupa Kuşe
Baskı : Renkli / Ekim 2006
Kod No : 266

İçindekileri

1. GİRİŞ
    1. 1 Geçmişi, Yayılımı ve Ekonomisi
    1. 2 Besin Değerleri ve Sağlık Etkileri

2. BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ

3. İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ

    3. 1 İklim İstekleri
    3. 2 Toprak İstekleri

4. ÇEŞİTLER
    4.1 Bayrampaşa
    4.2 Sakız

5. BAHÇE TESİSİ VE BAKIM İŞLEMLERİ
    5. 1 Bahçe Tesisi
           - Tohumla Üretim
           - Memeler İle Üretim
           - Dip Sürgünleri ve Köklü Fide ile Üretim
    5. 2 Bakım İşlemleri
           - Sulama
           - Ara İşleme ve Dip Temizliği
           - Gübreleme

6. ÜRETİMDE KARŞILAŞILAN PROBLEMLER
    VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

    6. 1 Enginar Hastalık ve Zararlıları
    6. 2 Enginarda Yabancı Ot Kontrolü
    6. 3 Fizyolojik Bozukluklar

7. HASAT VE VERİM

8. HASAT SONRASI İŞLEME VE

    DEĞERLENDİRME

9. GELECEKTE ENGİNAR ÜRETİMİNDE YENİ

    SEÇENEKLER YARARLANILAN KAYNAKLAR