• Enginar Yetiştiriciliği

Enginar Yetiştiriciliği

Kategori

Baskı : Renkli / Ekim 2006 / Avrupa Kuşe

Sayfa : 64

Boyut : 15.5x21.5 cm

ISPN : 978-975-8377-45-5

Yazar : Prof.Dr. Benian Eser - Doç. Dr. Hülya İldi - Dr. Atnan Uğur

12,00 ₺

1. GİRİŞ
    1. 1 Geçmişi, Yayılımı ve Ekonomisi
    1. 2 Besin Değerleri ve Sağlık Etkileri

2. BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ 

3. İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ
 
    3. 1 İklim İstekleri 
    3. 2 Toprak İstekleri

4. ÇEŞİTLER
    4.1 Bayrampaşa
    4.2 Sakız

5. BAHÇE TESİSİ VE BAKIM İŞLEMLERİ
    5. 1 Bahçe Tesisi
           - Tohumla Üretim
           - Memeler İle Üretim
           - Dip Sürgünleri ve Köklü Fide ile Üretim
    5. 2 Bakım İşlemleri
           - Sulama
           - Ara İşleme ve Dip Temizliği
           - Gübreleme

6. ÜRETİMDE KARŞILAŞILAN PROBLEMLER

    VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
    6. 1 Enginar Hastalık ve Zararlıları
    6. 2 Enginarda Yabancı Ot Kontrolü
    6. 3 Fizyolojik Bozukluklar

7. HASAT VE VERİM

8. HASAT SONRASI İŞLEME VE
 
    DEĞERLENDİRME

9. GELECEKTE ENGİNAR ÜRETİMİNDE YENİ
 
    SEÇENEKLER YARARLANILAN KAYNAKLAR

Yorumlar

Yorum Yazın:

 
 

İlgi Gören Ürünler