• Karpuz Hakkında Herşey

Karpuz Hakkında Herşey

Kategori

Baskı : Renkli / Mayıs 2013 / Avrupa Kuşe

Sayfa : 96

Boyut : 15.5x21.5 cm

ISPN : 978-975-8377-87-9

Yazar : Prof.Dr.Eftal Düzyaman,- Zir.Yük.Müh.Hande Yılmaz Düzyaman

12,00 ₺

GİRİŞ 

BESİN DEĞERİ 

TAKSONOMİSİ VE AKRABALARI 

ORİJİN MERKEZİ VE YAYILIŞI 

DÜNYA VE TÜRKİYE ÜRETİMİ
 
MORFOLOJİSİ 

    Gövde 
    Kök 
    Yaprak 
    Çiçek 
    Meyve 
    Tohum 

İKLİM İSTEKLERİ 

TOPRAK İSTEKLERİ

ÇEŞİT SEÇİMİ 

YETİŞTİRİCİLİĞE HAZIRLIK 

BİTKİ MESAFELERİ 

DOĞRUDAN TOHUM EKİMİ 


    Ocaklara Ekim 
    Çizilere Ekim 

FİDEYLE YETİŞTİRİCİLİĞİN AVANTAJLARI 

FİDE YETİŞTİRİCİLİĞİ
 
HAZIR FİDE KULLANIMI

AŞILI FİDE KULLANIMI 


TARLA KONTROLLERİ 

ÇAPALAMA VE KIRIKLARIN (YENİDEN) AÇILMASI 

GÜBRELEME
 
SULAMA 

MEYVELERDE FİZYOLOJİK BOZUKLUKLAR 

HASTALIK VE ZARARLI MÜCADELESİNDE DİKKAT EDİLECEKLER
 
FUNGAL VE BAKTERİYEL KARPUZ HASTALIKLARI 


    Külleme 
    Mildiyö 
    Antraknoz 
    Alternarya Yaprak Yanıklığı 
    Fusarium Solgunluğu 
    Kök Boğazı Yanıklığı 
    Karpuzda Solgunluk ve Kök Çürüklüğü 
    Karpuz Bakteriyel Meyve Lekesi 
    Zamklı Gövde Çürüklüğü 
    Hıyar Köşeli Yaprak?Lekesi 
    Kurşuni Küf Hastalığı 

KARPUZ ZARARLILARI 

HASAT KRİTERLERİ 

HASAT 

HASAT SONRASI VE PAZARLAMA 

KAYNAKLAR

Yorumlar

Yorum Yazın:

 
 

İlgi Gören Ürünler