Sızma Zeytinyağı Ve Kalite Faktörleri
Kategori
Marka
Sayfa / Boyut
80 / 15.5x21.5 cm
ISBN
978-975-8377-65-7
Yazar
Prof. Dr. Ali Bayrak - Arş. Grv. Mustafa KIRALAN
Baskı
Renkli / Haziran 2008 / Avrupa Kuşe
*10,88 TL den başlayan taksitlerle!
150,00 TL
100,00 TL
%33
1. YAĞIN BİLEŞİMİ
1.1. Yağ Asitleri
1.2. Trigliseritler (Triaçilgliseroller)
1.3. Hidrokarbonlar
1.4. Tokoferoller
1.5. Alifatik alkoller
1.6. Mumlar
1.7. Steroller
1.8. Aroma ve Lezzet Bileşenleri
1.9. Fenolik Bileşenler
1.10. Pigmentler (Renk maddeleri)
2. YAĞIN HİDROLİZİ VE OKSİDASYON
- Hidroliz
- Otoksidasyon
3. HASAT
3.1. Olgunluk Düzeyinin Belirlenmesi
3.2. Hasat Yöntemi
4. YAPRAKLARIN AYRILMASI VE
ÇEKİRDEKLERİN ÇIKARILMASI
4.1. Çekirdeklerin Çıkarılması
5. MEYVENİN KIRILMASI VE EZİLMESİ
6. YOĞURMA (MALAKSİYON)
7. SIVI VE KATI FAZIN AYRILMASI
8. YARDIMCI KATKI
MADDELERİNİN KULLANIMI
9. SIVI FAZIN AYRILMASI
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!