Sofralık Üzümlerin Muhafazası
Kategori
Marka
Sayfa / Boyut
48 / 15.5x21.5 cm
ISBN
978-975-8377-74-9
Yazar
Doç. Dr. Cihat Türkben
Baskı
Renkli / Şubat 2010 / Avrupa Kuşe
*10,88 TL den başlayan taksitlerle!
150,00 TL
100,00 TL
%33
1. Üzümün Tarihçesi ve Sistematikteki Yeri
2. Üzümün Bileşimi ve Sağlık Açısından Önemi
3. Sofralık Üzümler ve Tanımı
3.1. Sofralık Üzümlerin Hasattan Sonra
Çürüme ve Bozulmaları
3.1.1 Su Kaybı
3.1.2. Patojenlere Duyarlılık
4. Hasat Öncesi Uygulanan Kültürel ve
Teknik İşlemler
4.1. Kimyasal Uygulamalar
4.2. Kültürel Uygulamalar
4.2.1. Bilezik Alma
4.2.2. Olgunluk
4.2.3. Hasat
5. Hasat Sonrası Uygulanan Kültürel ve
Teknik İşlemler
5.1. Ambalajlama
5.2. Ön Soğutma
5.3. Kimyasal Uygulamalar
5.4. Fiziksel Uygulamalar
5.5. Biyolojik Uygulamalar
6. Sofralık Üzümlerin Standardizasyonu
2. Üzümün Bileşimi ve Sağlık Açısından Önemi
3. Sofralık Üzümler ve Tanımı
3.1. Sofralık Üzümlerin Hasattan Sonra
Çürüme ve Bozulmaları
3.1.1 Su Kaybı
3.1.2. Patojenlere Duyarlılık
4. Hasat Öncesi Uygulanan Kültürel ve
Teknik İşlemler
4.1. Kimyasal Uygulamalar
4.2. Kültürel Uygulamalar
4.2.1. Bilezik Alma
4.2.2. Olgunluk
4.2.3. Hasat
5. Hasat Sonrası Uygulanan Kültürel ve
Teknik İşlemler
5.1. Ambalajlama
5.2. Ön Soğutma
5.3. Kimyasal Uygulamalar
5.4. Fiziksel Uygulamalar
5.5. Biyolojik Uygulamalar
6. Sofralık Üzümlerin Standardizasyonu
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!